středa 22. října 2014

WoW - Warlords content a Drake achievement


  • V každé WoD zóně bude určitý obsah pro hráče s maximálním možným levelem 100. Podobně jako tomu je v nynějším Timeless Isle, ale nové oblasti nám přinesou i další novinku a tou jsou tzv. „chapter questy“, které nám vždy v průběhu několika týdnů poskytnou prožít část příběhu. Odtud pochází jejich název chapter nebo-li kapitola, dá se tedy předpokládat, že postupem času se budou i tyto questy měnit společně se situací na Draenoru.
  • I reputace v novém datadisku dosáhne určitých změn, konkrétně v itemech, které si půjde za reputaci pořídit. Výrazně se zredukuje počet epic itemů, které bude možno získat právě z reputace, ale stále tu bude poskytnuto dostatek různých odměn.
  • Hlavním nepřítelem po dobu celého datadisku bude Iron Horde, která se ale také v průběhu expanze dočká změn.
  • Dále bylo prozrazeno, že se zvýší přítomnost a aktivita Legie, především ke konci datadisku Warlords of Draenor.
  • Tanaan Jungle, dřívější verze dnes již velmi známé Hellfire Peninsuly, bude v jednom z content patchů. V této oblasti se bude nacházet i raid na hlavního bosse celého datadisku Grommashe Hellscreama.
  • V určitém bodě by se tým Blizzardu chtěl zabývat i přidáním nového způsobu úpravy postav, ovšem nyní se usilovně pracuje na vytváření nových modelů.
  • Alternativní časová rovina byla použita především, aby hráči mohli zažít a vidět něco, co by za normálních podmínek ve světě WoW již nebylo možné. Krásu a rozmanitost nádherného světa Draenoru, jehož majestátnost chytá za srdce nejednoho z fanoušků.
  • Bylo také upřesněno, že nebudeme mít možnost spatřit alternativní časovou verzi Azerothu.
A ještě poslední zajímavost pro všechny „achievement huntery“ a určitě také pro všechny milovníky a milovnice draků. Achievement Drake Collector:

Tento achievement a odměnu v podobě Emerald Draka půjde získat po tom, co budete vlastnit všechny vypsané draky. Momentálně byl Sandstone Drake nahrazen Purple Netherwing Drakem. U některých z těchto draků je velmi vzácný drop pohybující se okolo 1%, proto získání tohoto achievmentu nebude až tak snadný úkol. Bylo také řečeno, že Deathwinga bude možno sólovat k získání Blazing Draka.

Žádné komentáře:

Okomentovat